delete_forever
This server has been deleted from the list and is available only for archival purposes.
chevron_left Back to List

78.46.43.133:25567

pin_drop 78.46.43.133:25567

FreakOutPvP også kendt som Fremtidens server

Vi ville gerne tilbyde dig 247 KitPvP,Prison og Faction! Nu lyder vi som en helt afmenlig server, men tvært imod! Vi har en masse unikke spillere samt Admins, som hjælper dig med at få en god oplevelse! Vores KitPvP Er en map som vi har downloaded og der efter forandret det 100%! Vores Prison er endu under opbygning, men du kan skam stadig prøve nogen af vores games! Og hvis du ville vente til dee helt store Så kan du hygge dig med det andet. Vi har jo Factions og KitPvP i de få dage hvor det er lukket.
Serveren er Primært Dansk, men vi har også nogen Udlanske Spillere, som vi holder meget af.
Vi ønsker at vores spillere for en god oplevelse, så derfor tager vi med glæde mod forslag! Det er samt også muligt at Ansøge om Hjælper Admin Eller hvad du nu ville ansøge til.
Vi holder meget af vores spillere som sagt, men ekstra meget af dem som donere til serveren, dette er ikke et krav, men der i mod en mulighed.

Vores PvP Er et superrent et, for kun de mest Hardcore Spillere, så hvis du ikke er til PvP og udfordringer, er dette ikke et sted for dig. Eller jo, det er det faktisk, fordi i KitPvP mister du intet af at dø + Plus vi arbejder på Prison.

For de mest hardcore spillere er der mulighed for en Parkour i KitPvP, denne er aldrig blevet gennemført! Den består af onde potion effekts, svære valg, fælder traps og meget meget mere! Er du en af dem som kan klare dette Jah, så kan man kalde dig en ægte EverPvPer

Vi har åbnet muligheden for players! Så i kan købe jer til nogen ekstra fordele kits og andet! Ikke blot ved det, støtter i også serveren, så vi kan forblive åben... Vis i skal købe ting på serveren så er det på Mobilpay

Plugins installed on server: De bedste plugins en PvP server har brug for!

There are no reviews for this server yet, you can be the first!